Veckomeddelande vecka 13

Vi har möjlighet att anmäla klassen till ”Bra Kompis fotboll”  Om klassen vill vara med så måste minst en förälder ta ansvar för anmälan. Vänligen ta kontakt med oss så förmedlar vi information.  

Denna veckan har vi fått en försmak av våren! Vi hoppas verkligen att vi får se solen även nästa vecka. Imorgon är det 1:a april och då måste ni passa på att lura många!

Arbetet som återstår i projektet DRÖMSTADEN är konsumtion (för Gul grupp)och transporter, detta gör vi som par/grupparbete. Vi har börjat bygga vår redovisning och det går bra.

Evy vikarierade i textilslöjden och det var riktigt trevligt att träffa henne igen.

I SO fortsätter vi läsa religion, medeltidsarbetet fortsätter vi läsa om kungar, i matematiken fortsätter vi med området bråk.

På matrådet idag har lämnat våra önskerätter till önskeveckan.


v.14

På måndag ska vi jogga på idrottslektionen. Vi springer från skolan och en slinga runt Kransmossen. Om ni vill kan ni vara klädda i idrottskläder hela dagen, tänk på att ha bekväma skor att springa i.

På fredag springer vi Team Rynkeby skolloppet och det är barn som springer för barn, pengarna vi samlar in går direkt till Barncancerfonden. Precis som förra året kan vi samla sponsorer för att få ihop så mycket pengar som möjligt. Se bilaga

Skolrådet är flyttat till kl 10.00

Läxa v.14

Matematik: övningsstenciler
Engelska: glosor (uppsamling)
NO: Drömstaden
SO: Eleverna som inte är klara med frågorna om ”Koranen” har det i läxa till torsdag.

Påsklov (även måndag v.16)

Läxhjälp på måndagar kl. 14.30

För att ha koll på matsedeln kan du ladda hem appen ”Skolmaten”

Vi vill gärna att ni kontaktar oss vid sjukdom eller vid annan anledning, det går bra att själv anmäla på dexter, skicka ett sms eller ringa:

Marianne:    0709356657
Johannes:    0706948283

Trevlig helg!
önskar
Sandra, Elina, Johannes och Marianne


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *